Nieuws De Get Together 2 XL

De Get Together 2 XL

De Get Together 2 XL

Het grootste lid van de Get Together-familie en levert uitzonderlijke audiohelderheid en ongeëvenaard geluid voor een meer verfijnde luisterervaring. Met een batterijduur van 20 uur, snellaadtechnologie en een optionele multi-pair-modus belooft deze innovatieve Marley-musthave non-stop geluid.  Alleen of in combinatie met andere Get Together 2 XL-luidsprekers. Stofdicht en waterbestendig, de Get Together 2 XL-luidspreker is een favoriete reisgenoot, waar je ook heen gaat. Trouw aan zijn roots, is deze luidspreker gemaakt van natuurlijk bamboe en upcycled stof gemaakt van plastic flessen om oude materialen nieuw leven in te blazen.

NU LEVERBAAR:

get together 2 xl

SUPERIEURE GELUID

De Get Together 2 XL is gebouwd om helder, nauwkeurig geluid te leveren, waar je ook bent. Een vermogen van maar liefst 60 watt, drivers en tweeters met volledig bereik om je afspeellijst te versterken.  Deze luidspreker wordt geleverd met equalizer instellingen. Bass Boost, Acoustic en Marley Signature Sound EQ’s om de muziek te maximaliseren, wat je smaak ook is.

 

OPLAADBAAR & COMPATIBEL

Met snellaadtechnologie en een handige USB-C-oplaadpoort kun je met de Get Together 2 XL 20 uur lang genieten van een hele dag luisteren. De Bluetooth®5.0-technologie biedt een bereik van 30 meter vanaf uw apparaat om de beats op gang te houden, terwijl de ingebouwde microfoon kan worden gebruikt als een luidspreker om u verbonden te houden – waardoor het een ideale aanvulling is op uw thuiskantoor of woonruimte. Deze luidspreker is compatibel met iOS en Android en zorgt ervoor dat je dat klassieke Marley-geluid ervaart – hoe je ook verbinding maakt.

 

HANDIGE FUNCTIES

Deze draagbare luidspreker is gemaakt voor buiten en is IP65 stof- en waterbestendig, zodat u kunt ontspannen bij het zwembad, op het strand of op een festival. Je kunt zelfs meerdere speakers uit de Get Together 2-familie aan elkaar koppelen voor een geheel nieuw soort surround sound. Oh, en vergeet niet om uw apparaten (apparaten met een vermogen tot 18 W) ook op te laden via de oplaadpoort met stroomvoorziening.

 

DUURZAME MATERIALEN

De Marley’s boodschap van vakmanschap en duurzaamheid hooghoudt, is gemaakt van natuurlijk bamboe, premium REWIND®-stof, REGRIND®-siliconen en aluminium. Geleverd in 100% plasticvrije en recyclebare verpakking, is deze luidspreker goed voor je humeur en nog beter voor de planeet.


Terug naar overzicht