Goede Doelen

Autovision ondersteunt meerdere (inter)nationale goede doelen zoals One Tree Planted (voor de planeet), Prinses Maxima Centrum en de Johan Cruyff Foundation (voor het spelend kind). Bekijk hieronder waar deze goede doelen voor staan!

One Tree Planted

Wij geloven niet alleen in het op de juiste manier maken van onze producten, wij geloven ook in het maken van goede producten. Bob Marley was een meester in zijn vak en we streven naar hetzelfde uitmuntende niveau in alles wat we maken.

De Marley familie heeft zich altijd toegewijd aan het beschermen van de aarde. Binnen The House of Marley, is onze missie om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren in de meest ethische verantwoorde en milieuvriendelijke positieve manier.

We maken gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in onze producten en verpakkingen, zoals duurzaam geproduceerd, FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en recyclebaar aluminium.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de impact die onze producten en daden hebben op de planeet. Op die manier dat onze kinderen, en kleinkinderen, de vreugde kunnen voelen van een mooie aarde.
In die gedachte, zijn wij trots te benoemen dat wij partner zijn geworden van Onetreeplanted.org.
Dit project zorgt voor wereldwijde bebossing.

Bij elk verkocht item wordt er een boom gepland op de wereld. Hiernaast gaat er een percentage van de omzet naar de stichting Onetreeplanted.org

 

SURFRIDER FOUNDATION

We werken samen met de Surfrider Foundation in 2020 om hun wereldwijde missie te helpen behouden om de oceaan, golven en stranden van de wereld te beschermen via een krachtig activistennetwerk met internationale filialen in Europa, Australië, Japan, Marokko en Argentinië.

We willen ook het bewustzijn vergroten voor hun Blue Water Task Force- en One Watershed-programma’s, waarbij we de bescherming en het plezier van onze stranden ondersteunen en tegelijkertijd een nieuwe generatie oceaanbeschermers inspireren.

Learn more at www.surfrider.org

6 AREAS OF FOCUS

PROTECTING BEACH ACCESS
PROTECTING CLEAN WATER
DEFENDING AGAINST CLIMATE CHANGE
OCEAN PROTECTION
ELIMINATING PLASTIC POLLUTION
GROOMING COASTAL DEFENDERS

DONATE NOW

 

Contactgegevens

Retourzending?

Voor het aanbieden van een reparatie dien je hier een RMA-nummer aan te vragen!