Goede Doelen

Autovision ondersteunt meerdere (inter)nationale goede doelen zoals One Tree Planted (voor de planeet), Prinses Maxima Centrum en de Surfrider Foundation. Bekijk hieronder waar deze goede doelen voor staan!

One Tree Planted

Wij geloven niet alleen in het op de juiste manier maken van onze producten, wij geloven ook in het maken van goede producten. Bob Marley was een meester in zijn vak en we streven naar hetzelfde uitmuntende niveau in alles wat we maken.

De Marley familie heeft zich altijd toegewijd aan het beschermen van de aarde. Binnen The House of Marley, is onze missie om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren in de meest ethische verantwoorde en milieuvriendelijke positieve manier.

We maken gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in onze producten en verpakkingen, zoals duurzaam geproduceerd, FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en recyclebaar aluminium.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de impact die onze producten en daden hebben op de planeet. Op die manier dat onze kinderen, en kleinkinderen, de vreugde kunnen voelen van een mooie aarde.
In die gedachte, zijn wij trots te benoemen dat wij partner zijn geworden van Onetreeplanted.org.
Dit project zorgt voor wereldwijde bebossing.

Bij elk verkocht item wordt er een boom gepland op de wereld. Hiernaast gaat er een percentage van de omzet naar de stichting Onetreeplanted.org

 

SURFRIDER FOUNDATION

We werken samen met de Surfrider Foundation in 2020 om hun wereldwijde missie te helpen behouden om de oceaan, golven en stranden van de wereld te beschermen via een krachtig activistennetwerk met internationale filialen in Europa, Australië, Japan, Marokko en Argentinië.

We willen ook het bewustzijn vergroten voor hun Blue Water Task Force- en One Watershed-programma’s, waarbij we de bescherming en het plezier van onze stranden ondersteunen en tegelijkertijd een nieuwe generatie oceaanbeschermers inspireren.

Learn more at www.surfrider.org

6 AREAS OF FOCUS

PROTECTING BEACH ACCESS
PROTECTING CLEAN WATER
DEFENDING AGAINST CLIMATE CHANGE
OCEAN PROTECTION
ELIMINATING PLASTIC POLLUTION
GROOMING COASTAL DEFENDERS

DONATE NOW

 

 

Altijd een goed doel: Klimaat neutrale bezorging met DHL

De bestellingen van Autovision worden klimaatneutraal verzonden via DHL Parcel.

DHL werkt namelijk hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, groot materiaal te laten rijden op HVO en het elektrisch wagenpark steeds verder uit te breiden. In 2025 bezorgt DHL de laatste kilometers naar de consumenten zelfs volledig emissievrij.

Het uiteindelijke doel: in 2050 heeft DHL wereldwijd de uitstoot teruggebracht naar nul. De CO2 die we nog wel uitstoten, compenseren we samen.

DHL betaalt een deel van de compensatiekosten, maar ook Autovision.

De opbrengst investeert DHL in gecertificeerde Gold Standard-projecten in ontwikkelingslanden. Overigens wordt daar niet alleen de uitstoot gecompenseerd, maar wordt er ook een bijdrage geleverd aan het bevorderen van de economie. Daarnaast doet DHL als enige vervoerder er een schepje bovenop, en compenseert zendingen binnen de Benelux óók via Land Life Company.

Door te investeren in grootschalige herbebossingsprojecten herstellen we samen belangrijke ecosystemen, bevorderen we de biodiverstiteit én bieden we lokale gemeenschappen sociale en economische voordelen.

Als ontvanger draag je ook gemakkelijk je steentje bij. Niet thuis? Pas dan het bezorgmoment of de bezorglocatie aan in de Mijn DHL app. Zo staat de bezorger minder vaak voor een dichte deur, en worden er geen onnodige kilometers gemaakt.

Ga je voor de meest groene bezorgoptie? Laat het pakket dan afleveren bij een DHL ServicePoint of op een afgesproken plek rondom het huis.

Consumenten app
Mijn DHL Met de Mijn DHL app heb je als ontvanger elke zending zelf in de hand. Letterlijk. Want alle pakjes zijn te volgen via track en trace, en het bezorgmoment of de –locatie wijzig je last minute. Download de app in de App Store of Google Play Store en volg meteen je eerstvolgende bestelling van Autovision op de voet.

Contactgegevens

Retourzending?

Voor het aanbieden van een reparatie dien je hier een RMA-nummer aan te vragen!