Goede Doelen

Autovision ondersteunt meerdere (inter)nationale goede doelen zoals One Tree Planted (voor de planeet), Prinses Maxima Centrum en de Johan Cruyff Foundation (voor het spelend kind). Bekijk hieronder waar deze goede doelen voor staan!

One Tree Planted

Wij geloven niet alleen in het op de juiste manier maken van onze producten, wij geloven ook in het maken van goede producten. Bob Marley was een meester in zijn vak en we streven naar hetzelfde uitmuntende niveau in alles wat we maken.
De Marley familie heeft zich altijd toegewijd aan het beschermen van de aarde. Binnen The House of Marley, is onze missie om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren in de meest ethische verantwoorde en milieuvriendelijke positieve manier.
We maken gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in onze producten en verpakkingen, zoals duurzaam geproduceerd, FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en recyclebaar aluminium. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de impact die onze producten en daden hebben op de planeet. Op die manier dat onze kinderen, en kleinkinderen, de vreugde kunnen voelen van een mooie aarde. In die gedachte, zijn wij trots te benoemen dat wij partner zijn geworden van Onetreeplanted.org.
Dit project zorgt voor wereldwijde bebossing. Bij elk verkocht item wordt er een boom gepland op de wereld. Hiernaast gaat er een percentage van de omzet naar de stichting Onetreeplanted.org

 

 

Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt samen met The House of Marley jeugd in beweging!

Wat beide met elkaar gemeen hebben is dat beide organisaties vanuit de gedachtegoed van wereldverbeteraars tot stand is gekomen. The House of Marley en de Johan Cruyff Foundation doen er alles aan om de jeugd zich te laten ontwikkelen en daardoor de wereld langzamerhand te verbeteren. The House of Marley heeft elke Cruyff Court coach verzien van een Get Together speaker. Wij geloven dat muziek en sport mensen met elkaar laat verbroederen. Hiernaast doneert The House of Marley een bedrag per verkocht item aan de foundation.

 

Missie Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Maar kinderen hebben te weinig tijd, ruimte en aandacht voor bewegen. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de meer dan 200 Cruyff Courts in wijken in Nederland en in het buitenland, de ruim 200 basisscholen met een Schoolplein14 en de financiële ondersteuning van diverse grote en kleine sportprojecten en sportbonden met hun activiteiten voor gehandicapte kinderen. Elke week brengen wij zo duizenden kinderen in binnen- en buitenland in beweging.

Visie Johan Cruyff Foundation

Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Niet voor niets is het recht op sport en spel vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. De praktijk is anders. Ook in Nederland spelen en bewegen kinderen steeds minder. De gevolgen voor de gezondheid van jeugd zijn nu al zichtbaar. Onderzoeken wijzen ook op negatieve gevolgen op sociaal gebied, ontwikkeling en integratie. De Cruyff Foundation wil kinderen laten bewegen, voor hun geluk. Nu en later.

Website: http://www.cruyff-foundation.org/

Ook donateur worden?

T. 020-3057766
E. info@cruyff-foundation.org

Contactgegevens

Retourzending?

Voor het aanbieden van een reparatie dien je hier een RMA-nummer aan te vragen!