Gehoorbescherming

Waarom Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is voor iedereen essentieel om het risico op langdurig gehoorverlies te verkleinen. JLab vindt het belangrijk om veilige luistergewoonten aan te leren en de nodige maatregelen te nemen om uw gehoor te beschermen.

Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming verkrijgbaar, zoals oordoppen en oorkappen, om het volume van het geluid dat het oor bereikt te verminderen. Het gebruik van gehoorbescherming tijdens het bijwonen van luide uitgaansgelegenheden, het bedienen van luide machines of het deelnemen aan andere activiteiten met veel lawaai is de beste manier om uw gehoor te beschermen en gehoorverlies te voorkomen.

Gehoorverlies is de op twee na meest voorkomende chronische lichamelijke aandoening in de VS [1] en heeft meerdere negatieve maatschappelijke en functionele kenmerken.
Door lawaai veroorzaakt gehoorverlies wordt ervaren door ongeveer 24% van alle volwassenen in de VS, waaronder een op de vijf 20- tot 29-jarigen.

Elk concert moet gehoorbescherming bieden – Luide uitgaansgelegenheden (zoals concerten) kunnen gemiddeld ergens tussen de 105 en 110 decibel genereren. In deze omgevingen is gehoorverlies mogelijk binnen minder dan 5 minuten na blootstelling, volgens de CDC.

Contactgegevens

Retourzending?

Voor het aanbieden van een reparatie dien je hier een RMA-nummer aan te vragen!