Nieuws CES 2019: Wat voor nieuwe producten worden er in 2019 gelanceerd?

CES 2019: Wat voor nieuwe producten worden er in 2019 gelanceerd?

CES 2019 in Las Vegas! HOUSE OF MARLEY 

Elk jaar komen alle distributielanden op de CES bij elkaar om alle nieuwtjes voor het komende jaar te bekijken en te bespreken.

De International Consumer Electronics Show (CES) is een grote technologiebeurs die elk jaar in januari sinds 1967 wordt gehouden in het Las Vegas Convention Center in Las Vegas (Nevada) in de Verenigde Staten.

Op deze beurs zijn er een aantal positieve ontwikkelingen gepresenteerd door het hoofdkantoor. Zo wordt het assortiment uitgebreid met een bluetooth versie van de ‘STIR IT UP’ platenspeler, komt er voor het eerst in het assortiment een truly wireless oordopje genaamd de LIBERATE AIR, de Get together mini komt ook in een google assistent model en komt er een nieuwe ANC headphone genaamd EXODUS!

Daarnaast komt er een nieuw model op de markt als upscale model van de zeer populaire positive vibration 2.0. Dit model is genaamd REDEMPTION maar deze naam kan nog wijzigen!!

Kortom, erg veel leuke dingen komen eraan. Houd onze socialmedia pagina’s in de gaten voor meer informatie de komende tijd.

Hieronder volgen wat sfeerbeelden:

House of marley

house of marley


Terug naar overzicht