Nieuws Nu leverbaar: de KLEINSTE

Nu leverbaar: de KLEINSTE

Mini-oordopjes die krachtig zijn.

Zeg hallo tegen JBuds Mini, onze kleinste oordopjes ooit, waar formaat geen afbreuk doet aan prestaties. Deze kleine titanen pakken een vuistslag en leveren een krachtpatser van functies die uw luisterervaring naar een hoger niveau zullen tillen. Van rocken naar je favoriete deuntjes in de sportschool of duiken in een boeiende podcast tijdens een druk woon-werkverkeer, bereid je voor om jezelf onder te dompelen in indrukwekkende audiokwaliteit die zijn formaat echt tart.

*JBuds Mini is de kleinste volledig draadloze oordopjes van alle grote merken hoofdtelefoons. Grote hoofdtelefoonmerken worden gedefinieerd als een top 10-merk op basis van Circana/The NPD Group/Retail Tracking Service, VS, jaarlijks 2022. JBuds Mini-oordopjes wegen 3,14 gram vergeleken met Apple Airpods 4,28 gram.

FUNCTIES

Groter is niet beter
Deze compacte kleine wondertjes zijn klaar voor de avonturen van het leven met een 50% kleinere behuizing en 30% kleinere oordopjes dan de GO Air POP – en de kleinste van alle grote hoofdtelefoonmerken*.

Maak verbinding met meerdere apparaten
Met Bluetooth Multipoint geniet je van de veelzijdigheid van een naadloze overgang van apparaat naar apparaat. Hop van podcast op je computer naar een oproep op je mobiel. U kunt tegelijkertijd verbinding maken met twee apparaten: mobiel, laptop en/of computer.

Veel speeltijd
Geniet van 5,5 uur afspeeltijd in elk oordopje of 20 uur in totaal met het oplaadetui voor een hele dag luisterervaring waarbij formaat geen invloed heeft op prestaties.

JLab-app
Met de nieuwe JLab-app heb je de controle om de Be Aware-instelling aan te passen om geluid van buitenaf binnen te laten, aanraakbedieningen en geluid naar je persoonlijke voorkeur – of gebruik de presets voor JLab Signature, Balance of Bass Boost. Met de veilige hooroptie kunt u uw oren beschermen tegen gehoorbeschadiging met volumebeperkingen. En ontvang software-updates voor uw product zodra deze beschikbaar zijn. Verkrijgbaar in de App of Google Play Store.

Veilig luisteren
Hoor je omgeving terwijl je rent of loopt voor veilig luisteren met Be Aware Audio. Schakel in wanneer u omgevingsgeluid wilt binnenlaten of uitschakelen om alleen met uw muziek te ontspannen. De JBuds Mini is voor jou ontworpen en laat verkeerslawaai binnen of laat je converseren terwijl je nog steeds naar je koptelefoon luistert.

Alledaags gebruik IP55
U wilt een oordopje dat u kan bijhouden. De JBuds Mini zijn zweet- en stofbestendig voor je leven onderweg met een IP55-classificatie. Dat is duurzaamheid voor alle avonturen van het leven.

Duidelijke oproepen
Of je nu in een druk kantoor bent of in een drukke straat in de stad, de JBuds Mini noise-cancelling microfoon zorgt voor kristalheldere gesprekken. De MEMS-microfoon in elk oordopje helpt achtergrondgeluiden te elimineren, zodat je stem luid en duidelijk te horen is aan de andere kant van de lijn. Gebruik een van de oordopjes afzonderlijk of gebruik beide samen.

Geluid van JLab-kwaliteit
We snappen het, geluid is persoonlijk. Met slechts een paar tikken op de aanraaksensoren kun je je geluidsvoorkeur kiezen uit onze EQ3-instellingen: JLab Signature, Balanced en Bass Boost – geen app nodig. Waar je ook van houdt, JLab biedt ongelooflijk geluid voor alle momenten van het leven – dat is Lab Quality Sound.

MEER INFO


Terug naar overzicht