JLab Of Apple

WELKE DRAADLOZE OORDOPJES ZIJN BETER DAN DE AIRPODS PRO VAN APPLE?

Nu het jaarlijkse evenement van Apple voor 2022 een paar dagen geleden plaatsvond, keken velen uit naar de Apple Airpods Pro 2 met veel nieuwe functies. Met alle commotie en een hoge prijs, weten we dat onze klanten dezelfde voordelen kunnen hebben met de nieuwe release van de 2e generatie en 3e generatie van onze True Wireless producten.

APPLE AIRPODS PRO 2 VERSUS JLAB TRUE WIRELESS-OORDOPJES

Voor bijna alle nieuwe en verbeterde functies die we op de Airpods 2 Pro zien, hebben we vergelijkbare opties met onze nieuwe True Wireless Earbuds. Of je nu waarde hecht aan de geluidskwaliteit van je oordopjes, de levensduur van de batterij, ruisonderdrukking of zelfs adaptieve transparantie, JLab heeft oordopjes met nog betere functies voor een verrassend geweldige prijs.

Ook qua uiterlijk hebben we er genoeg steel oordopjes die overeenkomen met dezelfde stijl als de originele Airpods Pro. Als je op zoek was naar zwarte Airpods: veel van onze modellen zijn verkrijgbaar in het zwart, inclusief het oplaaddoosje dat je oordopjes in leven kan houden met een enkele lading.

ACTIEVE RUISONDERDRUKKING EN TRANSPARANTIEMODUS

Als je van je muziek wilt genieten en de rest van de wereld wilt uitschakelen, biedt actieve ruisonderdrukking een luisterervaring waarbij je ten volle kunt genieten van waar je naar luistert. JLab biedt veel hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, zelfs met hetzelfde ontwerp van de steel, tegen veel lagere prijzen.

WAT IS DE BATTERIJDUUR VAN DE AIRPODS 2?

Met Apple AirPods noise cancelling geactiveerd, is de luistertijd beperkt tot 6 uur in-ear. Dit leidt tot een totale luistertijd tot 30 uur luistertijd met ANC geactiveerd met behulp van de oplaadcassette.

Ondertussen JLab Epic Air ANC 2e generatie is perfect voor onze audiofielen die er zijn en heeft een luistertijd van 8 uur met ANC aan. Als de oordopjes in de oplaadcase zitten, krijg je er 36+ uur extra bij.

AirPods Pro 2 wordt geleverd met een MagSafe Charging Case waarmee je draadloos kunt opladen met een MagSafe-oplader of Apple Watch-oplader. Als je geen draadloze oplader hebt, kun je deze aansluiten. De Epic Air ANC 2nd Gen kan ook draadloos opladen of via de hoes met aangesloten snoer dat USB-A is en vrijwel overal kan worden aangesloten.

HOE GOED IS AIRPODS PRO RUISONDERDRUKKING?

Als je alle omgevingsgeluiden wilt dempen, moet je ervoor zorgen dat je oordopjes perfect passen. U wilt de perfecte akoestische afdichting tussen uw oor en koptelefoon hebben. De beste manier om dit te doen is om ervoor te zorgen dat de oordopjes perfect in je oor passen om het geluid te omsluiten en om je oordopjes goed op hun plaats te houden.

Met hun nieuwe release worden de AirPods Pro 2 geleverd met 4 paar siliconen tips. Voorheen de enige aangeboden 3 maten, maar hebben nu een maat XS oordopjes toegevoegd om een ​​breder bereik te dekken.

Ondertussen wordt de JLab Epic Air ANC Gen 2 geleverd met 6 verschillende maten tips. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen en maten, aangezien elk paar bevat: 3 x geltips: S, M, L, 2 x extra lange tips: M, L, 1 medium Cloud Foam™-oordopjes. We wilden ervoor zorgen dat we een breed scala aan opties voor onze luisteraars hadden, aangezien iedereen het verdient om volledig op hun muziek af te stemmen.

TRANSPARANTIEMODUS

Met de nieuwe Apple Airpods komt er een nieuwe manier van luisteren met transparantie – op die manier kun je de wereld om je heen nog steeds horen. Dit is bijna het tegenovergestelde van actieve ruisonderdrukking, omdat je hiermee alle geluiden om je heen hoort en zelfs versterkt. Dit maakt het gemakkelijker om gesprekken te voeren en de ruimte om je heen te horen.

JLab heeft een vergelijkbare functie die al een tijdje bekend staat als Be Aware Audio. Ons Be Aware Audio technologie laat omgevingsgeluid van buiten toe binnen. Dit is handig wanneer u gaat hardlopen of wandelen en auto’s moet horen, wanneer u aan het sporten bent met een vriend of wanneer iemand u een vraag komt stellen. We hebben veel modellen met Be Aware Audio, variërend van sportoordopjes tot headsets.

ADAPTIEVE EQ EN AUDIO-INSTELLINGEN

Adaptive EQ is een functie op de nieuwe Airpods Pro die automatisch de audio-EQ aanpast van waar je naar luistert. Microfoons op het Apple-apparaat meten waar je naar luistert en veranderen de frequentie van waar je naar luistert, of je het nu leuk vindt of niet.

Inmiddels beheerst JLab EQ in tal van modellen van onze producten. We bieden wat bekend staat als EQ3, die 3 verschillende EQ-instellingen biedt: JLab Signature, Balanced en Bass Boost. Elke instelling heeft voordelen voor verschillende muziekgenres. Uw audio-EQ kan worden aangepast, of u nu een bas-EQ wilt of een meer traditionele luisterervaring.

De airpods worden ook geleverd met een nieuwe functie die bekend staat als gepersonaliseerde ruimtelijke audio. Zie het als surround sound waarbij het lijkt alsof geluiden uit verschillende richtingen komen. Houd er rekening mee dat niet alle nummers specifiek zijn gemaakt voor ruimtelijke audio. Bovendien verkort het gebruik van ruimtelijke audio de levensduur van de batterij van je oordopjes.

TOUCH CONTROL

Zowel de Apple Airpods Pro 2 als veel modellen JLab True Wireless Earbuds worden geleverd met aanraakbedieningen.

Met de airpods-bediening kun je met verschillende aanraakbedieningen je muziek afspelen of vooruitspoelen. Als je je afvraagt ​​hoe je ruisonderdrukking op airpods activeert, kun je ingedrukt houden om te schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en adaptieve transparantie.

Bovendien hebben JLab-oordopjes dezelfde bedieningselementen om met je muziek over te slaan, maar uiteindelijk varieert dit op basis van het type oordopje. JLab is ook het enige bedrijf waarmee je van EQ-instellingen kunt wisselen via aanraakbedieningen op de oordopjes.

VIND MIJN OORDOPJES

Als je ooit je oordopjes bent kwijtgeraakt, weet je hoe zenuwslopend het kan zijn om het stopcontact voor je muziek te verliezen. Zowel Apple als JLab hebben een oplossing voor dit probleem, zodat u de locatie van uw oordopjes kunt volgen.

Als je ooit je oordopjes bent kwijtgeraakt, weet je hoe zenuwslopend het kan zijn om de leiding naar je muziek te verliezen. Zowel Apple als JLab hebben een oplossing voor dit probleem, zodat u de locatie van uw oordopjes kunt volgen.

JLab heeft op een vergelijkbare manier samen met Tegel om ervoor te zorgen dat je favoriete oordopjes slechts een tik verwijderd zijn om ze te vinden. U kunt uw Tile’s huidige locatie en maak ook een geluid om je oordopjes op te sporen. Bovendien kunt u gebruiken Het uitgebreide netwerk van Tile om uw oordopjes in uw gemeenschap te vinden.

ZIJN DE AIRPODS 2 HET GELD WAARD?

Over het algemeen is het duidelijk dat elke functie die Apple pronkt met hun nieuwe Airpods Pro 2 iets is dat JLab te bieden heeft met hun oordopjes – vooral met de nieuwe True Wireless Families. Als deze blog niet voor zichzelf sprak, is dat duidelijk aangegeven in de onderstaande vergelijkingstabel.

Vergelijking tussen Epic Air ANC en Apple Airpods Pro

Bekijk alle JLab Audio op onze website.

Contactgegevens

Retourzending?

Voor het aanbieden van een reparatie dien je hier een RMA-nummer aan te vragen!