Nieuws Revamp Hair Care Products

Revamp Hair Care Products

De Revamp Hair Dryer Range wordt geleverd met een verscheidenheid aan producten, waaronder de Revamp Progloss™ 5500 met zijn ionische straaltechnologie met dubbele standen en 3 hulpstukken die aan al uw behoeften op het gebied van föhnen voldoen, de Revamp Progloss™ 5000 voor een strakke en glanzende salonafwerking en de Revamp Progloss™ Airstyle met veelzijdige verwisselbare opzetstukken om aan de dagelijkse behoeften van je haar te voldoen.

De Revamp Progloss™ haardrogers zijn ontworpen met een matzwarte schaal en een stevig handvat om je de perfecte grip te geven tijdens het stylen van je haar! De Revamp Progloss™ haardrogers zorgen voor zichtbaar glad en glanzend haar en zijn uitgerust met de Progloss™ supergladde oliën – keratine, argan en kokosnoot die zorgen voor een nauwkeurige styling en tegelijkertijd je haar beschermen tegen schade door hitte.

Dus of je nu je haar wilt liften voor een zacht volume en die losse, natuurlijk ogende golven wilt krijgen, of gewoon op zoek bent naar glad gestijlt haar, de Revamp Progloss™ haardrogers leveren een elegant glanzende, pluisvrije glans bij elke slag droog!


Terug naar overzicht